Word Vriend van KunstSpoor voor 25 euro!

Nieuw in 2009 is de mogelijkheid om al ver vóór het Hemelvaartweekend Vriend te worden van KunstSpoor.

De organisatie van KunstSpoor Stedum is in handen van een Stichting, die zelf voor de inkomsten moet zorgen. Zonder hulp van subsidieverstrekkers, bedrijven en particulieren is het niet mogelijk om KunstSpoor te organiseren.

Ook jij kunt bijdragen! Dat kan door vriend te worden met ons. Je steunt dan niet alleen de organisatie van KunstSpoor 2009, maar je profiteert ook nog eens van allerlei voordelen. Hiernaast staan ze voor je op een rij.

Wat moet je doen?

Heb je belangstelling om Vriend van KunstSpoor te worden, dan kun je onderstaand formulier invullen en naar ons mailen. Je ontvangt dan een mail van ons met daarop het bankrekeningnummer waarop je het bedrag kunt storten en andere informatie.

 Steun en profiteer!

Vrienden van KunstSpoor steunen niet alleen de organisatie, maar profiteren volop van allerlei voordelen:


> vrienden ontvangen de catalogus KunstSpoor 2009 gratis

> vrienden krijgen een persoonlijke uitnodiging voor het openingsfestijn


> onder de vrienden worden twee kunstwerken verloot


> verder profiteren de vrienden van allerlei extra's, een speciale behandeling op de feestavonden, tijdens de kunstrroute en op onverwachte momenten


> vrienden worden letterlijk in de watten gelegd
We nodigen graag bedrijven uit om ons te sponsoren. In overleg bieden we een pakket aan tegenprestaties op maat. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact op.

 
Je kunt je hier aanmelden als 'Vriend van KunstSpoor' en profiteren van de voordelen (gratis catalogus, kans op het winnen van een kunstwerk, persoonlijke uitnodiging openingfestijn).

(Werkt het formulier niet mail dan naar vriend@kunstspoorstedum.nl als je vrienden wilt worden. Hiernaast de gegevens die we van je nodig hebben)

Ja, ik word vriend van KunstSpoor 2009 voor € 25.

> Naam*
> Adres*
> Woonplaats*
> telefoon*
> e-mailadres*

* verplicht invullen


Let op! Het is belangrijk dat je alle velden invult. Anders komt de mail niet goed aan. Als we de mail ontvangen hebben nemen we contact op.