Tijdens KunstSpoor is er niet alleen een dag- maar ook een avondprogramma. Kom bijvoorbeeld lekker eten in de tuin en schuur van Jensemaheert.


Speciaal voor KunstSpoor Stedum komen de koks van Chef @ your Table voor ons koken. Zin om mee te eten? Onderaan deze pagina staat hoe je online een plekje aan tafel kunt reserveren.

 

De koks gaan in ieder geval authentieke streekproducten gebruiken voor het bereiden van de diners. Chef@yourtable, een luxe kleinschalige catering waar passie, creativiteit en flexibiliteit de kernbegrippen zijn.

Karel en Inez Tuhehay zijn de mensen achter chef@yourtable. Karel Tuhehay is een horecaman in hart en nieren. met meer dan dertig jaar ervaring en een enorme passie voor zijn vak. Samen met zijn vrouw Inez runde hij vele jaren een restaurant in Groningen.


Karel begon zijn culinaire loopbaan bij wijlen Hans Belterman, destijds restaurateur (Auberge St. Hubert) en later culinair journalist bij meerdere kranten waaronder het Nieuwsblad van het Noorden.

Hij liep stage bij de beroemde chef Paul Bocuse en bij Les Frères Troisgros in Frankrijk. Hij werkte in gerenommeerde bedrijven zoals Porte de L’Est en La Crémaillière in Groningen, Bistroquet in Den Haag en Auberge Le Grillon in Glimmen.


Inez kreeg haar opleiding aan de Kunstacademie “Academie Minerva”. Zij gaf veelvuldig creatieve workshops, zowel aan kinderen als aan volwassenen en presenteerde haar werk op kunstbeurzen.lees meer over chef @ yourtable


Het is zover. De menu's zijn bekend en vanaf nu kun je een tafel reserveren. Je kunt kiezen uit verschillende maaltijden:


- een diner voor € 12,50

- een maaltijdsalade voor € 7,50

- een kom soep met landbrood voor € 3,50


Om te reserveren hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Wij houden dat een tafel voor je vrij.

Wil je meer avonden komen eten, klik dan op meerdere data.

 


Bekijk de menukaart


Helaas,

CHEF@YOURTABLE is voor zowel donderdag, vrijdag als zaterdag volgeboekt. Reserveren is niet meer mogelijk.