KunstSpoor Stedum ontving in 2004 een aantal zeer goede recensies.

 

Buurcontact

Mimi Prins schreef in Buurcontact van juni 2004:


“In zijn voorwoord in de catalogus van dit evenement heeft Rob de Bruin, mede-organisator, het over de ‘menselijke maat’ en dat is nu precies wat deze kunstmanifestatie zo bijzonder maakt. Kunst, uit allerlei disciplines, tentoongesteld bij mensen thuis:’kom binnen en kijk maar rond!”


De getoonde kunst haalde ruimschoots het ‘museumniveau’, maar

heel anders dan in musea waren de suppoosten hier gemakkelijk aanspreekbaar en bijzonder vriendelijk!


Dagblad van het Noorden

Op zaterdag 22 mei 2004 haalden we de voorpagina van het Dagblad van het Noorden met prachtige sfeerfoto’s.Provinciale Adviesraad Beeldende Kunst

Uit de beoordeling van de Provinciale Adviesraad Beeldende Kunst, naar aanleiding van KunstSpoor 2004:


“De PABK is van mening dat het tentoonstellingsconcept een verrassend en divers gezelschap kunstenaars bij elkaar brengt.

Aan KunstSpoor doen zowel professionals, amateurs, kunstenaars uit de regio en daarbuiten mee. De raad vindt de route spannend en afwisselend. De kunst wordt in een andere context geplaatst, waardoor er een inhoudelijk verhaal ontstaat.


De mix van deelnemende kunstenaars, niet alleen uit de regio maar ook van verder weg, bevordert de kwaliteit van de manifestatie. De kunstroute wordt door de bevolking goed gedragen en het verspreidingsplan wordt geprezen.”